Niina Peltola-Styrman aloittaa salibandyn Champions Cupin pääsihteerinä

Niina Peltola-Styrman on valittu Tampereella 2. – 6. lokakuuta 2013 pelattavan salibandyn seurajoukkueiden mestaruusturnauksen, Champions Cupin, pääsihteeriksi 16.4. lähtien.

Peltola-Styrman, 36, omaa vankan taustan jääkiekon parista. Hän on toiminut vuosina 2004-2011 Tamhockey Oy:n asiakaskoordinaattorina urheilumarkkinointi- ja tapahtumajärjestelytehtävissä.

Myös salibandyn seuratyö on Peltola-Styrmanille tuttua vuosien varrelta. Hän on ollut SC Classicin seuratoiminnassa mukana alusta saakka eri tehtävissä. SC Classic toimii yhtenä Champions Cupin järjestäjätahona Suomen Salibandyliiton ja Tampereen kaupungin ohella. Tapahtuman järjestelyoikeudet on myöntänyt Kansainvälinen Salibandyliitto.

Urheilumarkkinointikokemuksen ohella Peltola-Styrman näkeekin seuratyön ja paikallistuntemuksen selkeiksi vahvuuksiksi uudessa tehtävässään.
- Olen paljasjalkainen tamperelainen ja kahden lapsen äiti.  Työkokemusta on kertynyt monilta tahoilta, seuratyöstä, liikunnasta sekä yhteisötoiminnasta erilaisia tapahtumajärjestelyjä unohtamatta.

Peltola-Styrman korvaa pääsihteerinä aiemmin tehtävään valitun Ari Vehniäisen, joka keskittyy jatkossa Salibandyliiton organisaatiomuutoksen myötä uusiin tehtäviin vastuualueenaan Salibandyliiton kilpailutoiminta.

Kolmatta kertaa järjestettävä Champions Cup on salibandyn käyntikortti MM-kisojen ohella ja järjestetään ensimmäisen kerran Suomessa. Tapahtumien keskipisteenä toimii Tampere Areena.

- Otan tehtävän vastaan innostuneena. On hienoa päästä tekemään työtä kasvavassa lajissa ja sen eteen. Salibandyväessä löytyy tuoretta innostusta ja lajin tuomaa hurmosta, pääsihteeri kertoo.
- Uskon, että saamme aikaan upean ja ikimuistoisen turnauksen, jossa salibandybrändi vahvistuu entisestäänkin. Tampereella on katsojapotentiaalia ja hyvät puitteet tällaisten tapahtumien järjestämiseen.

Champions Cupiin osallistuu kuusi miesten ja kuusi naisten huippuseurajoukkuetta. Kovimman mahdollisen kilpailullisen tason takaavat Suomen, Ruotsin, Sveitsin ja Tshekin kuluvan kauden mestarijoukkueet sekä vuoden 2012 EFC-voittajat Latviasta ja Norjasta. Järjestäjäseurana SC Classic saa turnaukseen mukaan sekä miesten että naisten joukkueet. Naisten sarjaan mukaan pääsee myös liigafinaaleissa SC Classicin haastava SB-Pro Nurmijärveltä. Champions Cupin pääpalkinto on reilut 8000 euroa.

Osa onnistunutta tapahtumaa ja kisaorganisaatiota ovat myös vapaaehtoiset toimijat. Mukaan tarvitaan kaikkiaan n. 150 vapaaehtoista. Vapaaehtoisten haku alkaa 5. huhtikuuta.

Champions Cup 2013 -sivuille.
 

Salibandyliiga FacebookissaSalibandyliiga TwitterissäFlickr